Поки поліція доїде: На Харківщині люди "лінчували" педофіла (відео)

​Спершу чоловіка побили, а потім домоглися від поліції арешту підозрюваного.

На Харківщині дві 7-річні сестрички-близнючки постраждали від збоченця. У розбещенні неповнолітніх підозрюється 58-річний місцевий житель. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Двох дітей літній сусід побачив через паркан і виманив їх на вулицю. "Забрав із двору і відвів на кладовище. Обіцяв показати таких точно близняток, як вони – ну, щоби якось підманити дітей, щоби вони пішли на за ним", - каже мати потерпілих дівчат Алла.

За кілька хвилин дівчатка прибігли додому перелякані і в сльозах. "Спочатку вони дуже сильно ридали: до нас дядя чіплявся. Я подзвонила в поліцію", - розповіла неповнолітня сестра близнючок Ганна. Поліція у той же день затримала підозрюваного.

Щойно про це стало відомо у селищі, ще п'ятеро дівчаток розповіли батькам про те, що раніше боялися говорити. Серед них 8-річна донька Олексія. "Вона почула, каже: тато, його правда затримали? Він і до мене залицявся. Підбіг до мене, схопив за кофтину, підняв спідницю і почав робити непристойні речі", - розповів сусід Олексій Пуль.

У поліції підтверджують, що злочинець має не одну жертву. "Він вчиняв такі розпусні дії неодноразово. Зараз це ми вже бачимо і зараз вже декілька дорослих жінок, яким зараз по 30 років, також нами допитані як свідки. Вони говорять, що і 20 років тому він вчиняв такі розпусні дії, але вони боялися про це сказати", - розповів начальник Дергачівського відділу поліції Костянтин Калашник.

У 28-річної Дарини вже є діти, але вона досі пам'ятає, як сусід її домагався, коли вона ще була неповнолітньою. "Пішли тут недалеко кущі, роздягнемося і я тобі покажу, що куди потрібно засовувати і що для чого призначене", - пригадує жінка.

Наступного дня після затримання сусіда-збоченця відпустили. Люди оразу заборонили дітям виходити на вулицю. "Він почав за кущами ховатися, з лісу виглядав, як діти гуляють. Його спіймали місцеві жителі – покарали силою", - каже Олексій Пуль.

Розлючені селяни написали на паркані чоловіка: "Тут мешкає педофіл". Але цей напис власник замалював. Після масових звернень до прокуратури та поліції суд таки приговорив підозрюваного до 2 місяців арешту. "Відмовляється від пояснень, і відмовляється, що він щось вчиняв", - кажуть правоохоронці.

Селяни кажуть, що у затриманого троє дорослих доньок і онука. Дружина нічого не захотіла сказати у виправдання чоловіка. За даними правоохоронців, раніше чоловік мав судимість за скоєння ДТП, тепер "за розбещення малолітніх" може сісти на три роки.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...