"Поки живий, але це питання часу": У мережі показали жорстокого вбивцю українців на Донбасі (фото)

Найманець із позивним "Утьос", так званий командир 9-го полку "ДНР", не може похвалитися, що "злі укри" йому дозволяють жити спокійно.

Окупанти на Донбасі. Фото: соцмережі.

Українські волонтери оприлюднили фотографію російського найманця, який вбиває учасників Операції Об'єднаних сил на Донбасі. Його світлину опублікували на сторінці організації "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

Підозрюваний у вбивствах українців воює на боці терористів "ДНР". "Це – вбивця українців, бойовик "Утьос", так званий командир 9-го полку "ДНР". Поки живий, але це питання часу. Сидить, "бідолаха", ламає голову, що робити з черговою партією гуманітарної допомоги у вигляді двох десятків пакетів "Гемостоп", – підписали знімок у соцмережах.

Волонтери також зазначили, що українські захисники дають оперативні й адекватні відповіді на обстріли окупантів. "Не так давно "якимось дивом" у бойовиків згорів пункт управління артилерією зі складом боєприпасів і гаубицею Д30", – поділилися успіхами ООС у соцмережі.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...