Покинуті напризволяще: У Києві суд продовжив арешт горе-матері, яка залишила дітей самих у квартирі на 11 днів

У суді відбулося перше засідання по суті обвинувачення 22-річної мешканки Києва в умисному вбивстві малолітньої дитини.

Ілюстрація:bankruptcy-ua

Голосіївський районний суд Києва суд продовжив до 3 грудня запобіжний захід у вигляді арешту мешканці Києва, яка на тиждень покинула маленьких дітей самих вдома. Про це УНН повідомили в столичній прокуратурі, передають Патріоти України.

У суді відбулося перше засідання по суті обвинувачення 22-річної мешканки Києва в умисному вбивстві малолітньої дитини.

Уточнюється, що прокурор зачитав обвинувальний акт і вніс клопотання про продовження обвинуваченій запобіжного заходу у вигляді арешту. Суд задовольнив клопотання.

Наступне засідання суду відбудеться 6 листопада.

Як повідомлялося раніше, у грудні 2016 року в Києві жінка залишила двох малолітніх дітей одних в квартирі на дев'ять днів. В результаті хлопчик у віці 1 рік і 11 місяців помер, а його сестричка, якій 2 роки 10 місяців, дивом залишилася жива.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...