Поліцейський у Москві до крові розбив кийком губу 12-річному хлопчику

Під час акції протесту на Тверській вулиці хлопець разом з матір'ю намагався захистити від свавілля ОМОНівців іншого підлітка.

ОМОН у Москві жорстко поводиться з протестувальниками. Фото:https://zona.media

Поліцейський до крові розбив обличчя підлітку, який разом з мамою намагався захистити іншого хлопчика від поліцейського свавілля. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Медиазону.

ОМОНівець розбив кийком губу 12-річній дитині під час розгону акції протесту на Тверській вулиці в Москві.

Як розповіла його мати Оксана, вони стояли в натовпі протестувальників і намагалися відтягнути від поліцейських іншого хлопчика, а силовики спробували їх відтіснити. Один з них вхопив кийок двома руками і влучив по губах її синові. У хлопчика пішла кров з губи; їх з матір'ю витіснили в метро, звідки вони вийшли з іншого боку вулиці.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...