Поліція кваліфікувала як "самогубство": У мережі розповіли про дивне вбивство в центрі Дніпра (фото)

За словами друга, на спроби дізнатися, що дійсно сталося, поліція "просить" не суватися, натякаючи, що справа не буде розслідуватися.
Вбитий Павло Сторожко. Фото: соцмережі.

У вівторок, 21-го серпня, в центрі Дніпра дев'ятьма ножовими пораненнями убили молодого хлопця. Про це в Facebook написав його друг Denys Bilozor, передають Патріоти України.

"Погані новини. Вчора вбили мого знайомого, Пашу Сторожко. 9 ножових поранень в область серця. В центрі міста. Вулиця Московська. Поліція, недовго думаючи, говорить, що це самогубство і ставить на цьому крапку. Відео з камер не дивиться, людей не опитує. Загалом, на спроби дізнатися, що дійсно сталося, поліція "просить" не суватися, натякаючи, що справа не буде розслідуватися. Не знаю, як діяти в такій ситуації, знаю лише, що *одонки на свободі, а з нами немає класного хлопця", - написав він, опублікувавши фото загиблого.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....