Поліція ніяк не реагує: Київський залізничний вокзал "зачистили" від ромів (відео)

Пасивна позиція відомства Авакова на розгул етнічних банд у великих українських містах сильно дратує громадян. Адже "політика страуса" з боку правоохоронців і призводить до самосудів і до ще більшої критики міжнародних гуманітарних структур.

Вокзал у Києві. Фото: IGotoWorld.

Увечері вівторка, 23 жовтня, група активістів прогнала з київського залізничного вокзалу всіх помічених там ромів. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook активіст С14 Сергій Бондар, передають Патріоти України.

На наданому ролику він не демонструє сам процес вигнання. Видно тільки групу з приблизно шести осіб жіночої статі, що відійшли подалі від будівлі вокзалу. Крім того, видно, як працівники комунальних служб наводять лад там, де недавно були стоянки ромів.
Були прибрані від сміття лавки і вимиті підземні переходи, які, як стверджують активіст, використовувалися в якості туалетів. Бондар каже, що вдалося домогтися зачистки без звернень, а просто за допомогою публікацій в facebook. Напередодні Сергій Бондар повернув жінкам вкрадені ромами гаманці з грошима та документами.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...