Поліція обіцяє покарати кривдників патрульної, яка втратила свідомість (фото)

Зараз поліцейська Тетяна знаходиться на стаціонарному лікуванні в клініці, її стан - середньої тяжкості

Висновок щодо медичного огляду патрульної. Фото: "Фейсбук".

Управління патрульної поліції Дніпра розшукує свідків і осіб, які морально знущалися над безпорадною дівчиною-поліцейською. Про це повідомляється на офіційній сторінці Патрульній поліції України в Facebook, передають Патріоти України.

Також винних притягнуть до відповідальності і зажадають публічно вибачитися перед патрульної. "Щоб виключити всілякі домисли про стан дівчини, у відповідному медичному закладі провели необхідні аналізи. Результат аналізів на алкогольне, наркотичне сп'яніння, а також вплив лікарських препаратів - негативний", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що зараз Тетяна знаходиться на стаціонарному лікуванні в клініці. За словами лікарів, її стан - середньої тяжкості. "В даний момент триває обстеження організму, діагностувати захворювання поки не вдалося. Найближчим часом відбудеться консиліум лікарів, на якому вони приймуть рішення про протокол процедур", - заявили в поліції.

Нагадаємо, в поліції знали про те, що патрульна, яка втратила свідомість на вулиці в Дніпрі, раніше мала проблеми зі здоров'ям. В Дніпрі розгорівся скандал навколо цієї історії. Молоді люди виклали в мережу відео, на якому сміються над співробітницею патрульної поліції, звинувачуючи її в прийомі наркотиків. Пізніше глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе осудила кривдників дівчини-копа.

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...