Поліція привітала українців з Різдвом (фото, відео)

Подібні акції пройшли у багатьох містах України.

Співробітники патрульної поліції Львова привітали українців з Різдвом, виконавши відому колядку "Добрий вечір Тобі, пане господарю!" Відповідне відео розміщено на каналі поліції на YouTube, інформують Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Шапки Санти, звичайно, непорозуміння, але колядка БОМБА! Зачотно !!! З Різдвом нас і вас, зворушливі (іноді) наші дорогі патрульні", - написала у Facebook журналістка Віка Балицька.

Крім цього київські поліцейські привітали зі святом дітей, роздаючи їм цукерки. "У Різдвяний святвечір київські патрульні привітали малечу, які замість теплого і затишного будинку кудись їдуть. Поспілкувалися з дітьми та їх батьками. Бажали радісного Різдва і роздавали цукерки. Щиро переконані, що часом одна посмішка може створити настрій на всі вихідні, а постійні добрі справи докорінно змінюють життя навколо. Більше добра в серцях усіх нас! ", - йдеться на сторінці поліції в Facebook.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...