Поліція у Дніпрі з'ясувала, хто стріляв у 6-річного хлопчика

Інцидент стався не на вулиці, а в квартирі, через необережність дітей та недогляд дорослих.

Ілюстрація:ТСН

Поліція Дніпра встановила особу людини, яка завдала вогнепальне поранення 6-річній дитині в Дніпрі. Виявляється, ніяких зловмисників, які, ймовірно, підстрелили хлопця на вулиці, не було. Про це розповіла прес-секретар ГУ НП в Дніпропетровській області Анна Старчевська, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Подія сталася не на вулиці, а в квартирі. Хлопчики 6 і 7 років грали в кімнаті. Мама з потерпілим хлопчиком знаходилася в гостях. Троє дорослих пішли в іншу кімнату, залишивши дітей без нагляду. Хлопчаки знайшли пістолет, який належить одному господареві, семирічний товариш по необережності натиснув на курок, що і призвело до трагедії", - зазначила Старчевська.

За її словами, справу, ймовірно, перекваліфікують зі ст.121 на ст.128 (нанесення тілесних ушкоджень з необережності). Щодо дорослих розглядається можливість залучення їх до відповідальності за ст.384 КК Кодексу (завідомо неправдиві показання).

Як раніше повідомлялося, 23 січня близько 21:30 пара з дитиною шести років йшла по вулиці 20 років Перемоги в Дніпрі. Громадяни почули постріл, після чого дитина схопився за груди. Маленького потерпілого доставили в лікарню, де констатували вогнепальне поранення від пневматичної зброї.

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...