Поліція в Одесі затримала зловмисників, які з ножем напали на нацгвардійця з товаришем (відео)

Потерпілі були доставлені в реанімацію. Проти нападників відкрили кримінальну справу.

Ілюстрація:Преса України

28 вересня, в Одесі поліція затримала трьох місцевих мешканців, які напали на військовослужбовця Національної гвардії і його товариша. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції України, передають Патріоти України.

"Троє жителів Одеси біля одного з магазинів серед ночі напали на військовослужбовця Національної гвардії України та його друга. В результаті конфлікту постраждалі отримали численні ножові поранення. Оперативники внутрішньої безпеки НПУ та Малиновського відділу одеської поліції встановили і затримали зловмисників вже вранці", - повідомили у поліції.

Нападниками виявились одесити 15-22 років. Старший перебував під слідством за скоєння шахрайських дій і незаконне зберігання зброї.

"22-річні військовослужбовець НГУ (родом з Одеси, де перебував у відпустці) і його знайомий разом з двома дівчатами розмовляли біля одного з цілодобових магазинів міста. В якийсь момент почали чіплятися до дівчат троє невідомих осіб. Гвардієць з другом заступилися за подруг, у відповідь незнайомці накинулися на хлопців, завдаючи при цьому удари, як попередньо встановлено - ножем", - розповіли в поліції.

Потерпілі були доставлені в реанімацію. "Нападники визнають, що били потерпілих, однак не зізнаються, що використовували ножа. Мотив свого вчинку зловмисники пояснити поки що не можуть", - додали в поліції. Проти них відкрили кримінальну справу.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...