"Поліція виконувала "замовлення" Китаю чи Туреччини?": У Одесі викрили підпільне виробництво підробних брендових речей (фото, відео)

Правоохоронці вилучили текстильну продукцію та 150 одиниць швейного обладнання.

Поліція "накрила" підпільний цех. Фото: ГУ НП Одеси.

В Одесі накрили підпільні цехи, які виробляли підробки відомих брендів. Всього було знайдено 700 одиниць готового одягу таких марок, як "Босс", "Nike", "Adidas", "Philipp Plein", "Сhanel", "Армані" і "Версаче". Про це повідомили в прес-службі прокуратури області, передають Патріоти України.

"У результаті протизаконної діяльності зловмисників правовласникам було завдано збитків на суму в 500 тисяч грн", - сказано в повідомленні. Правоохоронці вилучили текстильну продукцію та 150 одиниць швейного обладнання. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за незаконне використання знаків для товарів, фірмового найменування.

"Поліція виконувала "замовлення" Китаю чи Туреччини? Ринок наповнений підробками з Туреччини та Китаю, дуже низькоякісними. А українські підробники хоча б якісніше працюють", - коментують подію у мережі.

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...

Позиція однозначна: Українці відповіли, що влада повинна зробити з УПЦ Московського патріархату

вівторок, 7 травень 2024, 17:56

У квітні 2024 року 83% українців вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ Московського патріархату,передають Патріоти України. Зокрема, 63% вважають, що ця церква має бути повністю забороненою. Ще 20% зараз виступають за...