"Половина бойовиків є алкоголіками та вживають наркотики", - зізнання терориста з Донбасу (відео)

Полонений також зізнався, що військовими підрозділами в ОРДЛО командують кадрові російські офіцери.

Бойовик "ДНР". Фото: соцмережі

Затриманий на Маріупольському напрямку в Донецькій області російський терорист поскаржився на погані умови побуту в рядах незаконних збройних формувань ОРДЛО. Відповідне відео опублікувала прес-служба Міноборони України, повідомляють Патріоти України.

На допиті громадянин РФ розповів, що в 2014 році приїхав на Донбас з міста Курганинська Краснодарського краю в пошуках кращого життя."Я поїхав у Донецьк, шукати своє життя... Влаштувався працювати вантажником. Поки була робота, були деякі заощадження, яких вистачало на харчування та оренду квартири", - сказав він.

Чоловік розповів, що в 2015 році він прийняв рішення влаштуватися у "військову частину", оскільки у нього вже не було засобів до існування. Однак і в "армії", заявив він, умови життя були не кращими. Він відзначив поганий побут і неякісне харчування, від якого у багатьох бійців було порушене травлення. "Одноманітне годування: перловка, вівсянка, ячка. Багато хто були незадоволені, харчувалися за свій рахунок. Буквально через тиждень після отримання зарплати всі вже починали ходити в їдальню", - сказав терорист.

"Процвітає пияцтво, наркоманія, куріння трави – це 40-50% від загальної чисельності полку", - додав він. Полонений бойовик також зізнався, що військовими підрозділами в ОРДЛО командують кадрові російські офіцери.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...