Польське керівництво "Укрзалізниці" називає корупцію "європейськими стандартами", – Мосійчук

Скоріше за все, це як раз той "нестандарт", що підпадає там під кримінальну відповідальність, зазначив депутат.

"Укрзалізниця". Фото: 112.international

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук закликає парламент звернути увагу на корупцію в «Укрзалізниці». Про це політик сказав під час пленарного засідання Верховної Ради, повідомляють Патріоти України.

“Журналісти викрили і оприлюднили ряд фактів, і підтверджуючих їх документів, зокрема схему присвоєння 12 мільйонів гривень польськими управлінцями ПАТ «Укрзалізниці» на чолі з Войцехом Бальчуном та інформацію про участь помічниці Бальчуна, яку він привіз з собою з Польщі, у корупційному скандалі: правоохоронці спіймали її в одному з ресторанів Варшави із хабарем у розмірі 100 тисяч злотих.

Особливий цинізм полягає в тому, що свою корупційну діяльність саме польське керівництво називає «європейськими стандартами». Дуже сумніваюсь, що подібне в ЄС є стандартом. Скоріше за все, це як раз той «нестандарт», що підпадає там під кримінальну відповідальність. Так має бути і у нас. Поки нам замилюють очі начебто «європейськими методами роботи» розграбовується і занепадає основа транспортного сполучення України”, – заявив народний депутат.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...