Помер депутат від "Опоблоку"

Причини смерті миколаївського депутата-опозиціонера не розголошуються

Фото: "Політека.Нет"

24 вересня помер депутат Миколаївської обласної ради від "Опоблоку" Петро Зібров. Причини смерті не повідомляються. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Николаевские новости".

Петро Зіброву було 67 років. Він народився у селі Галенко Приморського краю. Був депутатом Миколаївської міської ради у 2006-2010 роках. У 2012 керувв виборчим штабом Партії регіонів. Зібров також був головою фракції Партії регіонів у відповідних радах. Секретар постійної комісії з питань законності, депутатської діяльності, антикорупційної і регуляторної політики, зв’язків з органами місцевого самоврядування та засобами масової інформації.

Рік тому Зібров був кандидатом у депутати облради, на партійну конференцію тоді приїхали особисто Вадим Новинський та Юрій Бойко. Крім того, Зіброва називали "лоббістом земельних питань" у міській раді в Миколаєві.

"Его больше нет. Вечная память", - написав у "Фейсбуці" голова фракції "Опоблоку" у Миколаївській міській раді Ігор Дятлов. Нагадаємо, за останній тиждень серія вбивств та смертей охопила Росію та Україну: вбивство Жиліна, вбивство топ-менеджера "Газпром Салават", директора "Капарол" - помічника терористів, смерть батьків Плотницького, вбивство керівника "Президент Сервіс" при Управлінні справами Путіна, смерть Андрія Таранова та інші. Деякі експерти пов'язують ці події між собою.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...