Помешкання прокурорів, які ведуть справу екс-податківців Клименка, обстріляли невідомі, - Луценко

Про інцидент генпрокурор повідомив на засіданні регламентного комітету ВР.

Ілюстрація:Galagov.tv

Невідомі обстріляли вікна квартир, де проживають прокурори та слідчий у так званій справі про масове затримання колишніх податківців часів режиму Януковича. Фото шибок зі слідами отворів від куль у своєму Facebook оприлюднив генеральний прокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

На засіданні регламентного комітету, де перебував Луценко, він лише уточнив, що "сьогодні обстріляли моїх співробітників".

Як відомо, 24 травня правоохоронці спільно з військовими прокурорами провели близько 400 обшуків на території 15 областей України в обласних Управліннях доходів та зборів і затримали 23 екс-керівників податкових органів України. Згодом у ГПУ звітували, що із 23 екс-податківців 17 арештовані.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...