Помітив камеру та втік: У мережі показали відео з квартирним злодієм, який "працює" у Києві

Злочинець, не поспішаючи, уважно оглянув приміщення та двері квартир.

Злодій закрив обличчя, помітивши камеру. Фото: скріншот з відео.

Веб-камера, встановлена в одному з під'їздів по вул. Федорова у Києві, зняла квартирного злодія, який промишляє в районі. Про це повідомляє "КиївОперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

"Увага! У Києві по вул. Федорова ходять домушники, готуються до злочинів. На відео: поблизу двері двох квартир, побачивши камеру, закрив обличчя і втік", - йдеться в повідомленні. Під відео відразу з'явилися коментарі обурених користувачів.

"Відео передати в поліцію!", "От так і хочеться, що б раптово відчинилися двері і розмазали його по стіні", - пишуть небайдужі коментатори.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...