Помста біженця: Кількість жертв вибуху в Баварії збільшилася до 12 осіб, з'явилися дані про вбивцю

Правоохоронні органи більше не ведуть розшук підозрюваних.

Загиблий під час вибуху в німецькому Ансбаху і був його винуватцем. Фото: nc4.info.

Кількість постраждалих в результаті вибуху в Баварії збільшилася до 12 осіб. Про це повідомили в поліції Ансбаха, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

При цьому троє з них - у важкому стані.

Що стосується єдиного загиблого через вибух в Баварії, згідно з даними МВС Баварії, це 27-річний сирієць, який приїхав до Німеччини два роки тому і подав прохання про надання притулку, однак рік тому воно було відхилено.

Крім цього, міністр внутрішніх справ Баварії Йоахім Херрман повідомив, що підозрюваний намагався потрапити на територію фестивалю Ansbach Open, проте йому це не вдалося, після чого бомба вибухнула біля одного з ресторанів.

Як повідомили в місцевій поліції, правоохоронні органи більше не ведуть розшук підозрюваних.

Нагадаємо, єдиний загиблий під час вибуху в Баварії став головним підозрюваним.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...