"Понять и простить": У Міші зміна орієнтації після зустрічі з Кадировим, - соцмережі обговорюють "вибрик" Галустяна (відео)

Михайло Галустян влаштував стриптиз для американських глядачів.

Михайло Галустян. фото: Фейсбук.

Відомі російські гумористи Михайло Галустян і Олександр Ревва дали в США спільні сольні концерти. На сторінці в Facebook російський журналіст Олег Кашин опублікував знімок Галустяна, зроблений під час одного з шоу, передають Патріоти України.

Фотографія коміка жахнула користувачів мережі. На сцені Міша влаштував стриптиз для американських глядачів. Він вийшов до публіки в шовковому халаті, а коли розкрив його, то опинився одягнений в пікантні купальні труси. Точно в таких плавках з'явився в скандальному фільмі "Борат" актор Саша Барон Коен.

Зовнішній вигляд Галустяна викликав бурхливе обговорення в коментарях. Багато користувачів пригадали коміку його гучну пародію на главу Чечні Рамзана Кадирова.

"А Кадиров цей номер теж затвердив?" - задалася питанням Vera Krichevskaya.

"Що за перфоманс? У світлі того, що цього пана я останнім часом бачив разом з Кадировим, то мене мучать сумніви", - зауважив Сергій Петровський.

"Він робить російський рімейк "Бората"?" - додав Олексій Шабунін.

"Гадя загубилася", - написав Igor Rubinstein.

"Його Рамзан Кадиров носив на руках", - прокоментував Muslim Umarov.

"Це зміна орієнтації після зустрічі з Кадировим, - пожартував Alexander Bumb. - Треба зрозуміти і пробачити".

Деякі користувачі припустили, що це, можливо, фейк. Але це не так. Пропонуємо вам подивитися відео виступу Галустяна в Нью-Йорку.

Нагадаємо, до ювілею КВН команда "Стомлені сонцем" приготувала забавну пародію на Рамзана Кадирова, яку виконав Михайло Галустян.


А ось відео спільної репетиції глави Чечні і шоумена. Перед Кадировим, що сидить спиною до камери, стоїть Галустян і показує, як він буде зображувати чеченського лідера.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...