"Пообіцяли вбити матір і зґвалтувати сестру": Український військовий розповів про тортури в "ДНР"

Фізичним насильством і погрозами українця змусили дати фейкове інтерв'ю про те, що він відмовляється від обміну полоненими.

Серед катів у "ДНР" виявилося багато росіян. Фото: соцмережі.

Військовослужбовець Збройних сил України Євген Ч. був у полоні бойовиків "ДНР" 1047 діб, передають Патріоти України.

Терористи захопили його в полон у лютому 2015 року. Під час виконання бойового завдання по вогневій підтримці піхотних підрозділів ЗС України в селі Широкине Донецької області. Свідчення про катування терористів ДНР оприлюднив "Миротворець".

"Під час допитів у так званому "МДБ" "ДНР" мені повибивали зуби. Знущання проходили в присутності "міністра оборони" "ДНР" Кононова. Фізичним насильством і погрозами (пообіцяли вбити матір і зґвалтувати сестру) мене змусили дати фейкове інтерв'ю про те, що я відмовляюся від обміну полоненими і хочу залишитися в "ДНР".

У знущаннях брали участь два співробітники спецслужб РФ з яскраво вираженим "московським" акцентом мови", - розповів Євген.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...