Попався на провокацію: Нардеп від БПП погодився продати свій голос за $50 000

В мережі вже пропонують запроданцю продати свою маму, якщо для нього головне гроші, а не принципи.

Олександр Бакуменко. Фото: ТСН.

Народний депутат від БПП Олександр Бакуменко погодився проголосувати за зміни в законі про Державне бюро розслідувань за 50 тис. доларів США, отримавши смс-повідомлення нібито від Ігоря Кононенко, передають Патріоти України.

Журналіст програми "Гроші" провів експеримент і зробив смс-розсилку депутатам БПП від імені Ігоря Кононенка з пропозицією продати свій голос за значну суму: "Привіт. Кононенко. 5395-д сьогодні. Друге читання. Потрібно за 50к. Підтвердь ". За словами журналіста, Бакуменко відповів ствердно. Сюжет про це журналіст виклав у своєму Facebook.

Бакуменко є ключовим лобістом особистих інтересів Юрія Косюка, власника МХП. У минулому році він подав у проект бюджету на 2018 рік поправку №231, яка дозволяє агрохолдингам отримувати величезні дотації. З 1 січня 2018 року мало вступити в силу обмеження, яке не дозволяє аграрним групам пов'язаних компаній отримувати більше 150 млн грн дотацій на рік. Поправкою №231 це обмеження скасовується. Завдяки цьому, Косюк вже отримав 187 млн гривень з бюджету.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...