Попереду плей-офф: Київське "Динамо" виграло груповий турнір Ліги Європи, знищивши на останок сербський клуб

У завершальному матчі групи підопічні Олександра Хацкевича розгромили сербський "Партизан" з рахунком 4:1, зазначають Патріоти України. Динамівці виграла групу В, набравши 13 очок в шести матчах.

Вже на шостій хвилині після удару Морозюка кияни вийшли вперед. До цього ворота "Динамо" рятує поперечка воріт.

На 28-й та 31-й хвилині Жуніор Мораєс оформив дубль. Двічі асистував бразильцю Микола Морозюк. Під завершення першого тайму гості один гол відквитали. Морозюк порушив правила у власному штрафному і суддя призначив пенальті. Євтович з 11-ти метрів пробив Бущана - 3:1.

У другому таймі уболівальники побачили ще один гол. На 78-й хвилині Мораєс оформив хет-трик, забивши гол з пенальті - 4:1.

Зазначимо, що в іншому матчі групи В "Янг Бойз" з рахунком 2:1 вирвав перемогу в "Шкендербеу".

Нагадаємо, що матчі 1/16 фіналу Ліги Європи пройдуть в лютому 2018 року.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...