Хіти тижня. Футбольний скандал: Стали відомими назви клубів, причетних до договірних матчів

Список вражає - 5 клубів з української прем'єр-ліги та 16 - з 18 клубів Першої ліги.

Ілюстрація:Українські новини

Скандал із розслідуванням договірних матчів триває. ЗМІ опублікували список клубів, які так чи інакше були пов'язані з "матчами із фіксованим результатом". Про це йдеться на сайті tribuna.com, передають Патріоти України.

Список клубів вражає - 5 клубів з УПЛ та 16 - з 18 клубів Першої ліги! Міністерство внутрішніх справ повідомило про 35 клубів, але розкрили назви тільки 33 з них.

Прем'єр-ліга: "Зоря", "Олімпік", "Олександрія", "Ворскла", "Зірка".

Перша ліга: "Волинь", "Колос" Ковалівка, "Оболонь", "Арсенал" Київ, "Десна", "Суми", "Нафтовик-Укрнафта", "Гірник-Спорт", "Полтава", "Кремінь", "Черкаський Дніпро", "Інгулець", "Геліос", "Миколаїв", "Перлина", "Балкани".

Друга ліга: "Прикарпаття", "Буковина", "Нива" Вінниця, "Нікополь", "Металург" Запоріжжя", "Таврія", "Реал-Фарма", "Суднобудівник", "Енергія".

Як повідомлялося раніше, під підозру у проведенні договірних матчів потрапив український тренер Олександр Севідов.

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...