Футбольний скандал: Стали відомими назви клубів, причетних до договірних матчів

Список вражає - 5 клубів з української прем'єр-ліги та 16 - з 18 клубів Першої ліги.

Ілюстрація:Українські новини

Скандал із розслідуванням договірних матчів триває. ЗМІ опублікували список клубів, які так чи інакше були пов'язані з "матчами із фіксованим результатом". Про це йдеться на сайті tribuna.com, передають Патріоти України.

Список клубів вражає - 5 клубів з УПЛ та 16 - з 18 клубів Першої ліги! Міністерство внутрішніх справ повідомило про 35 клубів, але розкрили назви тільки 33 з них.

Прем'єр-ліга: "Зоря", "Олімпік", "Олександрія", "Ворскла", "Зірка".

Перша ліга: "Волинь", "Колос" Ковалівка, "Оболонь", "Арсенал" Київ, "Десна", "Суми", "Нафтовик-Укрнафта", "Гірник-Спорт", "Полтава", "Кремінь", "Черкаський Дніпро", "Інгулець", "Геліос", "Миколаїв", "Перлина", "Балкани".

Друга ліга: "Прикарпаття", "Буковина", "Нива" Вінниця, "Нікополь", "Металург" Запоріжжя", "Таврія", "Реал-Фарма", "Суднобудівник", "Енергія".

Як повідомлялося раніше, під підозру у проведенні договірних матчів потрапив український тренер Олександр Севідов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...