Поплатилися за дезертирство: Розвідка повідомила про втрати російських бойовиків на Донбасі

Троє російських військових, що воювали в зоні АТО на боці бойовиків, загинули під час спроби дезертирства.

"Невдало дезертирували". Фото google.com

За минулу добу на Донбасі загинули троє російських військових, ще семеро отримали поранення. Ці відомості оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Протягом доби підтверджені втрати противника склали троє загиблих і семеро поранених військовослужбовців 11 окремого механізованого полку (Макіївка) і 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також зі складу зведеного загону Федеральної служби військ національної гвардії Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Також у ГУР зазначили, що втрати особового складу зведеного загону "росгвардіі" - один убитий і два поранених - пов'язані з невдалою спробою затримання дезертирів 11 окремого механізованого полку, які самовільно залишили передові позиції в районі Авдіївки і чинили збройний опір.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...