Популярний телеведучий назвав найкращі місця для відпочинку в Україні

Улюблене місце відпочинку Дмитра Комарова - це Карпати.

Карпати. Фото: соцмережі.

Один з найвідоміших мандрівників в Україні, ведучий програми «Світ навиворіт», Дмитро Комаров розповів, де він найбільше любить відпочивати в нашій країні, передають Патріоти України.

Улюблене місце відпочинку телеведучого - це Карпати. «Найбільше люблю Карпати. Я людина гір, екстремал, тому мені особливо подобаються Драгобрат, Воловець, Пилипець, Буковель. Це ті місця, де я вважаю за краще проводити вільний час. І взимку, і влітку, якщо є можливість, я їду в Карпати», - розповів Комаров.
За його словами, він дуже любить кататися на мотоциклі, а також бувати в експедиціях на джипах по бездоріжжю. Нагадаємо, що в День вишиванки Комаров показав, як в українському національному вбранні виглядають люди з різних країн. На своїй сторінці в соцмережі він розмістив кілька знімків.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...