Поранення, не сумісні з життям: На Вінниччині поховали 26-річного бійця АТО (відео)

Костянтин Бесараб служив на Маріупольському напрямку, де загинув під час обстрілу українських позицій російськими бойовиками.

На Вінниччині поховали 26-річного бійця АТО. Скріншот.

Понад сотню мешканців села Красне на Вінничині прийшли попрощатися із 26-річним військовослужбовцем Костянтином Бесарабом. Хлопець загинув 23 липня поблизу села Гнутове на Донеччині, повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Костянтин був уродженцем Красного, пізніше його родина переїхала до Одеси. Звідти, у серпні торік, його мобілізували до війська.

Хлопець служив на Маріупольському напрямку. Загинув під час обстрілу українських позицій бойовиками. Тоді він зазнав поранення, не сумісного з життям.

Поховали Костянтина Бесараба на сільському кладовищі Красного.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...