"Поранений підліток стукав у всі двері, але ніхто не відкрив, і злочинець добив його": Потрійне вбивство шокувало Одесу (відео)

Крім хлопця, загинули 21-річна дівчина і 40-річний чоловік.

Потрійне вбивство в Одесі. Скріншот

Жахливий злочин стався в Одесі у напівпідвальному приміщенні багатоповерхівки. Там чоловік серед ночі влаштував різанину, йдеться в сюжеті ТСН. Новину передають Патріоти України.

В результаті загинули 21-річна дівчина і 40-річний чоловік, а 16-річний підліток отримав поранення ножем у шию і намагався втекти. Він вискочив з підвалу і забіг до під'їзду сусіднього будинку. Хлопець стукав у всі двері, однак ніхто не відкрив. Вбивця наздогнав його на верхньому поверсі і там добив.

«Ми спали, він почав несамовито дзвонити у двері. Дружина встала, побігла, побачила хлопця, який тримався за шию. Поки пішла мене будити, поки викликала поліцію, подивилися у вічко – його вже немає, все в крові», — розповів один з мешканців будинку.

Затримали нападника по гарячих слідах. Він встиг викинути ніж і намагався позбавитися від закривавленого одягу, але все-таки зізнався у вбивстві. Мотивом, за словами вбивці, стало те, що компанія сіла випивати, не дочекавшись його.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...