Порожньо і дорого:У Донецьку відкрили "віджатий" торговий центр (фото)

Асортимент вітрин нагадує часи радянських магазинів кінця перебудови, вважають поодинокі відвідувачі.

У Донецьку відкрили "віджатий" торговий центр. Фото:http://www.segodnya.ua/

У центрі Донецька відкрився торгово-розважальний центр з напівпорожніми вітринами. Як йдеться у повідомленні, наразі центр заповнений "лише на 30%, але вже найближчим часом всі вітрини магазинів ТРЦ будуть пістрявити новим товаром". Про це пише видання Сегодня, зазначають Патріоти України.

"Голова районної адміністрації" Василь Ткачук на відкритті заявив, що задоволений відкриттям даного торгового центру і попри військові труднощі, місто розвивається.

Дуже "вчасно" його віджали, ой, відкрили! Ми зайшли туди в магазин жіночої білизни – комплекти коштують від 1000 рублів і вище (500 гривень за встановленим бойовиками курсу в торгових мережах. – ред).

Звісно, людей майже немає в цьому магазині, хіба що в кафешці внизу сидять відвідувачі," – розповіла виданню донеччанка Майя Куликова. "На асортимент сумно дивитися – нагадує вітрини радянських магазинів кінця перебудови – всього по трохи... Ну для кого вони відкрилися, хто може дозволити собі такі дорогі речі в Донецьку?" - питає вона.

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...