"Портфель патріота" та "Український космос": 7 речей, які допоможуть дитині пізнати рідну Україну

Магнітні пазли "Україна", "Портфель патріота" та ігри про географію України - чудові подарунки діточкам до 1 вересня

7 патріотичних ігор та книг для українців-малюків. Фото: "Депо"

Наближається 1 вересня. Батьки шукають у магазинах нові розвиваючі книги та ігри для своїх діточок. У наш час більшість матерів шукають для малят патріотичні забави, і це прекрасно, бо дуже важливо передати наступному поколінню любов до Батьківщини. Про підбірку чудових речей для справжніх українських дітей розповідають Патріоти України з посиланням на "Депо".

1. Настільна гра "Подорож Україною" підходить дітям від 8-ми років і допоможе засвоїти ази географії, а ще - надихне на мрії про настунпі мандрівки. За правилами, гравці мають прокладати маршрут між містами, користуючись квитками на різні транспортні засоби.


2. Набір "Подорожуємо Україною" складається із енциклопедії, картками з питаннями про Україну та настільної гри. Автори ідеї обіцяють, що набір допоможе більше дізнатися про українські міста, пам'ятки, флору та фауну країни.


3. У грі "Україна" гравцям пропонується влаштувати вікторину і визначити, хто краще знає свою країну. В комплект входить 2400 запитань з різних тем - географії, історії, природи, культури, спорту та збірки "Калейдоскоп". Перемагає, звісно ж, найерудованіший.


4. Портфель Патріота України містить картки з портретами видатних співвітчизників, зображеннями державних символів, даними про територіальний устрій та свята, а також тематичні наліпки та закладки. Для початку академічного знайомства з Україною - доволі зручно.


5. Книжка "Це наше і це твоє" пропонує дізнатися ряд цікавих фактів про країну. Цікавинка її в тому, що кожному факту присвячений окремий розворот, а ілюстрації оформлені у форматі 3D. Автор книжки Іванна Найда вважає, що таким чином вже у 3 роки дитина зможе дізнатися чимало цікавого, а яскраві об'ємні картинки допоможуть інформації надовго залишитися у пам'яті.


6. Карти України у вигляді пазлів допоможе перетворити вивчення географії на гру. Зокрема, в деяких варіантах на пазлах зображають символи і пам'ятки різних міст. Як варіант, карту країни можна виготовити на замовлення.


7. Космічна енциклопедія "Український космос" допоможе дізнатися чимало нового про здобутки українців у освоєнні Всесвіту, познайомитися з видатними українськими конструкторами та космонавтами. Намагаючись заінтригувати читача, редактори енциклопедії зауважують, що серед головних і генеральних конструкторів було майже 20 українців.


Працювали на ворога: СБУ затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня

понеділок, 6 травень 2024, 15:57

Служба безпеки затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала координати для масованих авіаобстрілів Київської, Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей напередодні Великодня, передають Патріоти України. Серед пріоритетних цілей вор...

Мобілізація в Україні триває: Жінкам яких спеціальностей потрібно оновити дані у ТЦК

понеділок, 6 травень 2024, 15:38

Згідно із законом про мобілізацію, жінки цілої низки спеціальностей після 18 травня також повинні оновити свої дані в ТЦК, передають Патріоти України. Зокрема, ідеться про представниць таких спеціальностей як фізична терапія, медична та психологічна ре...