Порушення у столичних супермаркетах: Активісти провели рейд (відео)

Наприклад, у відділі кулінарії їжа знаходиться у відкритому доступі. Персонал так і не зміг надати документ, який дозволяє продавати продукцію власного виробництва.

Фото: "Обозреватель"Активісти організацій, які захищають права споживачів, провели рейд по столичним магазинам і виявили там масу порушень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

"В одному з київських супермаркетів активісти знайшли ковбасу без маркування, прострочений кефір і зіпсовані дорогі цукерки. І це далеко не повний перелік порушень", - передає канал.

Наприклад, у відділі кулінарії їжа знаходиться у відкритому доступі. Персонал так і не зміг надати документ, який дозволяє продавати продукцію власного виробництва. У ковбасному відділі активісти знайшли продукцію без маркування. У разі отруєння таким продуктом споживач не зможе нічого довести. Крім цього, на полицях знаходиться прострочене пиво.

Наголошується, що охорона супермаркету активно заважала знімальній групі. Проте журналісти викликали поліцію і продовжили зйомки. Адміністратор на вимогу активістів не вийшов.

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...