"Пошел на х**, ты бандеровец и убийца": У Росії мати не пустила сина додому ... через пікет на підтримку Савченко

Додому хлопець потрапив аж пізно вночі.

Одиночний протест Василя Недопьокіна. Фото:http://www.dialog.ua/

8 березня москвич Василь Недопьокін вирішив провести одиночний пікет на підтримку Надії Савченко біля будівлі ФСБ на Луб'янці. Його затримали і відпустили пізно ввечері. Близько другої ночі за місцевим часом він добрався до свого дому, але його батьки не пустили в квартиру. Пізніше до батьків приєдналися сусіди, які вирішили, що своїм вчинком хлопець зганьбив власну сім'ю. Про це написав у мережі Facebook російський журналіст Антон Наумлюк, зазначають Патріоти України.

"Сусідка вийшла на підтримку матері Василя, коли та не пускала його в квартиру. Хлопця стали обзивати вбивцею і бандерівцем, який готовий вбивати своїх родичів і родину, і росіян. Потім йому сказали, що такі як Вася прямим шляхом йдуть на зону, де їх будуть натягувати. Після чого хлопця послали на х *** й ", - написав Антон.

Коли Василя не пустили додому, він насилу знайшов цілодобовий магазин в своєму районі, попросився туди, щоб зарядити телефон. Близько 3 ночі хлопцю зателефонували батьки, які дозволили повернутися синові додому.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...