"После войны нас могут уничтожить - вывести в поле и накрыть “Градом”: Терористи "Л/ДНР" усвідомили, що на них чекає

Вбивство людей для найманців стало звичайною роботою, однак вони розуміють, що такі ненормальні люди не потрібні в мирний час.

Найманці на окупованій території. Фото:http://news.tut.by/

Найманці незаконних бандформувань на Донбасі розуміють, що після закінчення бойових дій вони не будуть потрібні ні своїм державам, ні на тій території, де воювали. Найбільш вірогідний сценарій - їх усіх знищать. Про це йдеться в статті білоруського журналіста Василя Семашка, що поїхав висвітлювати "побут" бойовиків на окуповані території Донбасу, передають Патріоти України з посиланням на tut.by.

Бойовик з позивним "Серб" розповів, що за час військових протистоянь вбивство людей стало для нього та інших бойовиків звичайною роботою, а такі ненормальні люди не потрібні в мирний час.

"Усвідомлюю, що ця влада з часом нас може просто знищити, наприклад, вивести в поле і накрити нас "Градом". Але я і мої бійці чесно виконуємо свою роботу", - розповів" Серб ".

Повертатися на батьківщину в Білорусь він не хоче: тут йому загрожує тюремне ув'язнення за участь у військовому конфлікті на території чужої країни.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...