Посміхатися всупереч долі: Зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко зізналась, що мало не наклала на себе руки після загибелі Марини Поплавської

Актриса проходить курс реабілітації. Велися навіть розмови про те, що дівчина може більше ніколи не повернуться до повноцінного життя. Проте, Яна не опускати руки і на продовжує працювати та виховувати маленького сина

Акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко

Зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко досі не оговталася від травм після ДТП, в котрій загинула Марина Поплавська. Одна з провідних учасниць колективу проходить реабілітацію, котру призначив хірург – збирали красуню практично "заново", зазначають Патріоти України. Пошкодження були серйозні, натякали – може ніколи не встати на ноги.

Але жінка не здалася, і зараз попри все далі працює та виховує маленького сина, котрому всього півтора роки. В одному з інтерв'ю Глущенко зізналася: хоча вся країна підтримала "Дизель шоу", але знаходилися люди, котрі критикували – мовляв, навіщо виставляти фото з усміхненим обличчям, якщо сталася така трагедія?

Яна відповіла, що якби вона не посміхалася, то просто могла накласти на себе руки , порізати вени, як це роблять підлітки. Вибору не лишалося, Поплавська хотіла б, щоб колеги далі виступали, це знали всі.

Бували моменти, коли гумориста просто не могла відмовити собі в алкоголі, настільки важкі думки приходили тоді. Здавалося, варто припинити тури і просто збавити темп, та без сцени все здавалося сірим.

Глущенко зізнається: досі не вірить, що Поплавської більше немає. Не вірив тоді ніхто, особливо Єгор Крутоголов, з яким вона після аварії потрапила до однієї лікарні. "Дизель шоу" встали один за одного, немов стіна. Зараз Яні вже значно легше, хоча не приховує – такий біль не минає ніколи. Жити треба заради сина, впевнена Глущенко, заради пам'яті Марини.

Особливо важко далися поминки. Актори зібралися в рідному місті Поплавської, Житомирі. У повітрі відчувалося напруження, думали про завершення роботи. Хто і коли зважився на продовження туру, вже не згадують. Але Яну підтримали фанати не тільки з України, а й з усього світу.

Тепер вона обіцяє – буде посміхатися всупереч долі і дарувати радість іншим.

Дивіться: інтерв'ю з Яною Глущенко з "Дизель шоу"

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...