Поспіши загадати бажання: Астролог пояснив, чому 7 квітня - найчарівніший день у році

В.Росс: "Сьогодні збувається все, що людина загадає. Свято Благовіщення збіглося з молодим місяцем в Овні, а Овен - це знак першості, початку нових справ".

7 квітня - найчарівніший день у році. Ілюстрація: chitalnya.ru.

Четвер, 7 квітня, вважається найвдалішим днем в році для того, щоб загадувати бажання. Про це розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Сьогодні збувається все, що людина загадає. Свято Благовіщення співпало з молодиком в Овні, а баран - це знак першості, початку нових справ", - прокоментував Росс.

За словами астролога, цей день ідеальний для того, щоб зареєструвати нове підприємство або оголосити про те, що ви будете разом з коханим (ою), оголосити заручини.

Як правильно загадати бажання

Головний новий місяць року починається о 14:23. Загадати заповітне бажання можна протягом 8 годин після точки молодика, тобто - до 22:30.

Астролог радить загадувати бажання на заході. "Коли сонце буде заходити, потрібно спроектувати свої думки на майбутнє і написати, чого ви хочете на папері. Після цього бажано прочитати молитву або мантру і заховати записку з побажанням при вході, де поріг, щоб це прийшло у ваше життя. Це побажання залиште там на цілий рік", - радить Росс.

Людям релігійним також можна відправитися за благословенням до свого духовного наставника.

Тим, хто страждає від самотності, астролог порадив піти до церкви і поставити свічку. Стоячи в храмі, необхідно створити в своїй уяві якесь кіно - уявити того, кого ви хочете бачити поруч із собою.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...