Поспівчувати ваті: Як сепаратистка з Луганська скаржилася на ополченців не за тим номером телефону

Здається, тітка не просто так собі "помилилася" номером. Назва "Стоп Терор" обнадіяла. Прозрівайте вже швидше, ватани!

Обережно, маєте справу з оленями! Фото: fotokto.ruНа телефон гарячої лінії проекту Стоп Терор зателефонувала обурена жінка, яка переплутала номер – була впевнена, що дзвонить до "комендатури ЛНР", - про таке повідомив координатор проекту Семен Кабакаєв, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Зараз сталася смішна ситуація. Шукала вона Грачьова Сергія, так як їй порадили і сказали, що він порядна людина. Вся складність ситуації в тому, що тітка потрапила в ДТП з "ополченцем" з позивним "Борода". У "Бороди" дев'ятка, за фатальним збігом обставин у тітки теж дев'ятка, але з російськими номерами".

Як йдеться далі, ДТП сталося тиждень тому біля АЗС "Маршал", що на в'їзді в Перевальськ Луганської області. "Природно було викликано МГБ та МВС, але ті відповіли, що "Борода" воював і контужений, краще його не чіпати. Тітка дуже переживає, конфлікту з контуженим "Бородою" вона не хоче, а й машину шкода. Дуже любить "ополченців", тому намагається вирішити з Грачьовим все мирним шляхом. "Борода" в свою чергу дуже спокійно послав тітку далеко і надовго і поїхав, залишивши свій номер телефону, який він вже тиждень не бере. Тому тітка вирішила діяти трохи збоку. Сама тітка з Красного Луча та Грачьов Сергій з комендатури теж, тому вона чекає від нього розуміння і співчуття", - зазначає волонтер.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...