Поспівчувати ваті: Як сепаратистка з Луганська скаржилася на ополченців не за тим номером телефону

Здається, тітка не просто так собі "помилилася" номером. Назва "Стоп Терор" обнадіяла. Прозрівайте вже швидше, ватани!

Обережно, маєте справу з оленями! Фото: fotokto.ruНа телефон гарячої лінії проекту Стоп Терор зателефонувала обурена жінка, яка переплутала номер – була впевнена, що дзвонить до "комендатури ЛНР", - про таке повідомив координатор проекту Семен Кабакаєв, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Зараз сталася смішна ситуація. Шукала вона Грачьова Сергія, так як їй порадили і сказали, що він порядна людина. Вся складність ситуації в тому, що тітка потрапила в ДТП з "ополченцем" з позивним "Борода". У "Бороди" дев'ятка, за фатальним збігом обставин у тітки теж дев'ятка, але з російськими номерами".

Як йдеться далі, ДТП сталося тиждень тому біля АЗС "Маршал", що на в'їзді в Перевальськ Луганської області. "Природно було викликано МГБ та МВС, але ті відповіли, що "Борода" воював і контужений, краще його не чіпати. Тітка дуже переживає, конфлікту з контуженим "Бородою" вона не хоче, а й машину шкода. Дуже любить "ополченців", тому намагається вирішити з Грачьовим все мирним шляхом. "Борода" в свою чергу дуже спокійно послав тітку далеко і надовго і поїхав, залишивши свій номер телефону, який він вже тиждень не бере. Тому тітка вирішила діяти трохи збоку. Сама тітка з Красного Луча та Грачьов Сергій з комендатури теж, тому вона чекає від нього розуміння і співчуття", - зазначає волонтер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...