"Інтер" плюнув у черговий раз на всі етичні та моральні норми: В Україні розгорівся скандал через трансляцію промови Путіна на відкритті ЧС-2018

Для Росії ЧС - це інструмент пропаганди, а скандально відомий телеканал "Інтер" усвідомлено виступив рупором Кремля в Україні.

Промову Путіна на церемонії відкриття ЧС-2018 транслював скандально відомий "Інтер". Фото:facebook

Показ телеканалом "Інтер" церемонії відкриття Чемпіонату світу-2018 в РФ, під час якої з промовою виступив голова Кремля Володимир Путін, повинен розцінюватися як пропаганда Росії і її лідера, тому канал повинен бути позбавлений ліцензії в Україні. Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий волонтер Семен Кабакаєв, передають Патріоти України.

За його словами, "Інтер", транслюючи Путіна і футбол в РФ, "плюнув в черговий раз на всі етичні та моральні норми".

"Сьогодні мало відбутися засідання Нацради, з питання продовження ліцензії" Інтеру ". Природно знову не відбулося. Вже четвертий раз поспіль. Мої джерела мені повідомили, що в наступний четвер також не буде засідання, тому що хтось із членів їде у відрядження. Я глибоко впевнений, що там тотальна корупція, покривання "Інтера" і їх господарів з РФ", - пише Кабакаєв.

Він нагадав, що, Україна перебуває у стані війни. Але в цей же час резидентура країни агресора вільно продовжує впливати на уми нашого населення, продовжуючи нести меседжі про "фашистів і хунту".

"А відповідальні органи влади просто ігнорують і не приходять на своє робоче місце. Сволота і покидьки з обох сторін. Хтось у владі думає, що він контролює ситуацію, граючи в такі ігри і беручи відкати?! Помиляєтеся!

Якщо Путін захоче реваншу, він використовує всі інструменти. Якщо ви цього не розумієте, ви приречені. І у вас не буде більше такого шансу, як після Майдану. Громадянське суспільство не дасть вам другий шанс", - вважає Кабакаєв.

У свою чергу активіст руху "Відсіч" Сергій Оснач зазначив, що для Росії ЧС - це інструмент пропаганди, а "Інтер" свідомо виступив рупором Кремля в Україні.

"Але зрозуміло, що "Інтер" веде мовлення і транслює путінські промови не для патріотів, а для тих, на кого російська пропаганда впливає і хто вже скоро прийде на вибори і голосуватиме, щоб було "як раніше". Існування в Україні таких телеканалів і сам факт трансляції з Росії чемпіонату і промови Путіна тільки підсилює настрої інтерівських глядачів, не така вже у нас і війна з Росією і Путін - не таке вже й х-ло, а значить повернути дружбу і братерство "взад" - цілком можливо, нехай і без Криму і тисяч загиблих українців, які загинули "ні за що" на війні, котру не Росія, а київська хунта почала проти власного народу - саме в цьому глядачів переконує "Інтер" і саме його існування", - пише Оснач.

Інші користувачі також висловили своє невдоволення трансляцією промови Путіна, хоча знайшлися і ті, хто не бачить в цьому нічого поганого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...