"Постріляти укропів": Український снайпер про "сафарі" росіян на Донбасі

Ілюстрація: telegraf.com.ua

У зону АТО часто приїжджають висококласні російські стрілки для того, щоб просто "постріляти укропів". Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів один із кращих снайперів сил АТО, ім'я якого не розкривається у цілях його безпеки, повідомляють Патріоти України.

"Я знаю, що на ту сторону з Росії приїжджає досить багато так званих "сафарійщиків". У Росії ж дуже високого класу стрілецькі школи. І висококласні стрілки приїжджають на Донбас просто "постріляти укропів". І, на превеликий жаль, до нашого сорому, стріляють вони результативно. І не тільки тому, що вони прекрасні стрілки. Але ще й тому, що люди наші дуже часто без поваги ставляться до супротивника. І підставляють свої голови під їхні кулі", - зазначив снайпер.

Також він підтвердив, що свого часу на Донбас приїжджала якась "знаменита снайперша з Росії". "Була така свого часу в Волновасі. Деякий час працювала там. А потім перестала. Сама по собі. Дощ був потужний - ось і змив... Це те, що я знаю точно", - додав снайпер.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...