Посварився із касирами та дістав пістолет: В магазині Києва відкрили стрілянину (фото)

Одна з куль поранила жінку, яка проходила повз стрільця.

На місці інциденту в Києві. Фото: прес-служба нацполіції.

У Києві в Подільському районі покупець влаштував стрілянину в магазині. У прес-службі столичної поліції зазначили, що повідомлення про надзвичайну подію надійшло до чергової частини 13 березня близько 11:30. На місце події відразу виїхали патрулі і слідчо-оперативна група, передають Патріоти України.
Встановлено, що між касиром і покупцями стався конфлікт. Коли охоронець втрутився в ситуацію, правопорушники попрямували до виходу, але один із зловмисників дістав пістолет і кілька разів вистрілив в підлогу. У поліції повідомили, що одна з куль поранила жінку, яка проходила повз, "швидка" доставила її до лікарні з пораненням стегна. Стрілка затримали. Зброю, яку він викинув на вулиці, вилучили.
Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...