Потрійна аварія: У Києві автомобіль збив водія, який спробував допомогти постраждалим в ДТП (відео)

З місця події його забрала швидка.

Скріншот

У Києві на проспекті Бажана 15 жовтня близько 23:00 сталася потрійна ДТП - водій автомобіля, який проїжджав повз метро "Осокорки", зупинився допомогти і в результаті сам потрапив у лікарню, повідомляють Патріоти України.

У напрямку з центру не поділили дорогу фура та автомобіль Mazda. Легковик відкинуло на відбійник і розвернуло в протилежну сторону.

"Я перебудувався в сусідній правий ряд. Дивився в дзеркало, ліворуч нікого не було. Я його не помітив. Я фізично в дзеркало не міг його побачити, він був для мене в мертвій зоні. Я відчув удар і зупинився. Побачив, що попереду мене машину починає нести. Ми зупинилися, вийшли з ліхтариками і почали махати", - розповів водій фури Іван.

За словами водія Mazda Максима, біля місця ДТП зупинився автомобіль BMW. Водій вийшов допомогти. І тут же його збив автомобіль "Жигулі".

"Я в шоці просто. Ми стояли обидва і махали ліхтариками. Він запитав, як у мене справи і тут його просто знесло. Його відкинуло на кілька метрів", - розповів водій Mazda.

За словами очевидця, у водія BMW зламані ноги, ребра і пошкоджена голова. На місці працювали патрульні і медики.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...