Потужна пожежа в Одесі: У новобудові згоріли 10 квартир (фото)

Для ліквідації пожежі залучили у 7 одиниць основної пожежної та спеціальної техніки та 31 рятувальника.

Пожежа в Одесі. Фото: ДСНС

В Одесі вночі проти 27 листопада у багатоквартирній новобудові сталося займання. Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС області, в результаті вогонь пошкодив дах будівлі. Про це інформують Патріоти України.

Крім того, на першому і другому поверхах згоріли 10 квартир. Їхня загальна площа становить 300 квадратних метрів. Зазначається, що гасіння вогню ускладнювалось наявністю легкозаймистих матеріалів, дерев’яних конструкцій, утеплювача будівлі, а також поривами вітру.

Однак, пожежникам все удалося його ліквідувати. За попередньою інформацією, будинок ще не здали в експлуатацію.Унаслідок інциденту загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється. Додамо, що для ліквідації пожежі залучили у 7 одиниць основної пожежної та спеціальної техніки та 31 рятувальника.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...