Потужний обстріл бойовиків накрив Сартану на Донеччині, пошкоджені будівлі та техніка (фото)

Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Наслідки обстрілу в Сартані. Фото:прес-служба поліції Донеччини

У четвер, 8 червня, бойовики обстріляли селище Сартана на Донеччині, випустивши по ньому більше 50 снарядів. Обстріл розпочався о 18 годині та тривав півгодини. Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини, зазначають Патріоти України.

Є руйнування, пошкоджено сільськогосподарську техніку. На місці працює поліція. Правоохоронці уточнили, що бойовики обстріляли з великокаліберної артилерійської зброї територію, розташовану на межі Кальміуського району Маріуполя та Новоазовського району.

"Внаслідок прямих влучень загорілися будівлі та техніка. Наразі загоряння ліквідовані ДСНС. На місці працює слідчо-оперативна група Кальміуського відділення поліції та співробітники Центрального відділу поліції на чолі з начальником підрозділу Миколою Побойним," – сказано у повідомленні правоохоронців.

Окрім того, сформовані групи поліції, які обходять постраждалий район. Слідчі документують наслідки обстрілу. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Водночас волонтер Галина Одноріг написала на своїй сторінці в Facebook, що в результаті обстрілу в Сартані пробитий газопровід, є попадання в будинки. Крім цього, постраждав зернотік.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...