Потужний вибух у Бердянську: Стало відомо про стан постраждалих поліцейських

Ілюстрація: segodnya.ua

Одному зі співробітників поліції Бердянська, потерпілому в результаті підриву гранати, вже надано медичну допомогу - його життю і здоров'ю нічого не загрожує; двоє інших в даний час знаходяться в лікарні. Одного з них прооперували, другий - на операційному столі. Про це "Обозревателю" розповіла керівник відділу комунікації поліції Запоріжжя Катерина Людвиг, повідомляють Патріоти України.

За її словами, в цей день троє поліцейських - "два старших лейтенанта і лейтенант поліції", - працювали в одному з районів міста з метою затримання "осіб, що вчинили майнові злочини" - злодіїв.

"В районі вулиці Гостинної, 26,а співробітники помітили підозрілий автомобіль, в якому знаходилося кілька громадян", - повідомила вона. Коли правоохоронці наблизилися до автомобіля, з нього вийшов "раніше судимий житель Бердянська 1987 року народження" і підірвав гранату, "попередньо Ф-1".

В результаті злочинець загинув на місці і поранив поліцейських. Більше ніхто не постраждав. Як повідомили в прес-службі, інформація про кваліфікацію злочину і перші версії буде оприлюднена пізніше.

Нагадаємо, 22 січня в місті Бердянськ Запорізької області сталася надзвичайна подія: прямо на вулиці чоловік підірвав гранату, загинув сам і поранив трьох поліцейських.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...