Потужний землетрус стався у Новій Зеландії (відео)

Епіцентр знаходився за 95 км від міста Крайстчерч.

Землетрус у Новій Зеландії. Фото: LOGO

Біля берегів Нової Зеландії зареєстрували потужні підземні поштовхи. Про це пише ВВС Україна, повідомляють Патріоти України.

Геологічна служба США зазначає, що магнітуда поштовхів склала 7,4. За словами фахівців, епіцентр знаходився за 95 км від міста Крайстчерч.

Зазначимо, що це місто Нової Зеландії досі не повністю впоралось із наслідками руйнівного землетрусу 2011 року, який забрав життя 185 осіб. Повідомлень про жертв та руйнування від нового землетрусу поки що немає, але жителі сусідніх міст розповіли, що відчули сильні поштовхи.

Нова Зеландія знаходиться у так званому Тихоокеанському вулканічному вогняному кільці. У цій області відбувається близько 90% всіх світових землетрусів та 80% найпотужніших із них.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...