Повернення до повноцінного життя: Українські біотехнологи врятували руку бійцеві АТО (відео)

​Після поранення лікарі змогли відновити рухливість важко пораненої кінцівки.

Скрін відео

Українські біотехнологи завдяки сучасним технологіям зуміли відновити практично втрачену бійцем АТО руку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Центр волонтерів "People`s Project" у Facebook.

"Ще влітку 2015 бійця Сергія покалічило близьким вибухом ворожого снаряда. Уламки тяжко пошматували тіло: кисть руки ледь не відірвало, до того ж тяжко пошкодило ногу.

На певному етапі лікування його перевели до Національного інституту хірургії та трансплантології ім. Шалімова. Попри всю майстерність тамтешніх лікарів, складний багатоуламковий перелом кісток передпліччя почав зростатись неправильно.

Кисть Олександра стала практично нерухомою. Медики звернулись по допомогу до проекту "Біотех-реабілітація поранених". Провідний фахівець клініки ilaya Володимир Оксимець радо долучився до лікування Сергія.

Завдяки пожертвам Народу, ми зібрали необхідні кошти і оплатили лікування. Спільні зусилля лікарів дали свій результат: Сьогодні рух пальців та кисті Сергія практично відновився. Крім того, "полагодили" і ногу", - повідомляє Центр на своїй Facebook-сторінці.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...