Поверталися з відпочинку: Автобус з українськими туристами перекинувся в Румунії (відео)

Водієм автобуса був 52-річний українець. На думку поліції, ДТП сталася через його неуважність.

На місці ДТП. Фото:скрін відео

У Румунії перекинувся автобус, в якому їхали більш, ніж 60 громадян України. Люди поверталися з відпочинку в Болгарії. Серед пасажирів, в основному, були діти, інформують Патріоти України.

Аварія сталася поблизу румунського міста Констанца. ДТП обійшлася без жертв. На місце аварії прибули 13 "швидких", але допомога знадобилася лише трьом юним пасажирам. Їх доставили в лікарні, проте відпустили після огляду.

"Наш автобус підрізав якийсь автомобіль... Наш водій ухилився. Автобус плавно ліг на одну сторону. Ми евакуювали дітей", - розповіла одна з пасажирок.

Водієм автобуса був 52-річний українець. На думку поліції, ДТП сталася через його неуважність. За фактом травмування людей відкрито кримінальне провадження.

Джерело: ТСН.ua

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...