Повідомляв та мінував якийсь Володимир Путін: У Москві та Петербурзі через загрозу терактів евакуювали кілька ТЦ

Інформація про загрозу вибуху не підтвердилася.

У торгових центрах Москви і Санкт-Петербурга через повідомлення про загрозу вибуху пройшли перевірки і евакуація відвідувачів у декількох торгових центрах. Як повідомляє ТАСС, у Москві правоохоронні органи перевірили три торгові центри мережі "Капітолій", про загрозу вибуху в яких повідомили анонімні джерела, зазначають Патріоти України.

Зокрема, правоохоронці перевірили ТЦ на проспекті Вернадського, вул.Міклухо-Маклая, де було евакуйовано близько 700 відвідувачів та персонал, та на Севастопольському проспекті.

За повідомленням "Фонтанки", в Санкт-Петербурзі повідомлення про бомби надійшли у торгові центри "Капітолій", "Румба", "Веселка", "Пік", "Галерея", "Шкіперський молл", "Літо", а також у гіпермаркет "Лента" на Пулковськкому шосе і у готель "Росія".

"Повідомлення про мінування надходили електронною поштою і були нібито підписані ім'ям Володимира Путіна. У повідомленнях, направлених до московських ТЦ, стверджувалося, що у будівлі знаходиться бомба "номіналом на 600 кілограм тротилового еквівалента", яку начинено дробом", - зазначає ЗМІ.

Інформацію про те, що ТЦ "Румба" отримав електронні листи з погрозами мінування від імені президента РФ, підтвердили РБК в адміністрації торгового центру.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...