Повірили в "кохання"?.. Шлюб хлопця з 80-річною бабцею на Вінничині визнали законним

31 жовтня 2017 року у Вінниці 22-річний хлопець одружився з 80-річною бабусею. Згодом виявилось, що жінка, у якої інвалідність першої групи, є родичкою юнака.

Ілюстрація: ЗМІ

Фіктивний шлюб 18-річного призовника Олександра Кондратюка з 80-річною двоюрідною бабусею визнали дійсним. Про це заявив військовий комісар Вінницького військового об'єднаного комісаріату Олександр Данилюк, повідомляють Патріоти України.

За його словами, правоохоронці зробили висновок, що шлюб юнака з бабусею є законним, і жодних порушень тут нема.

"Від поліції отримали листа. У ньому вказано, що не вбачається складу злочину у створенні шлюбу. Немає порушень. Вважають, що цей шлюб не є фіктивним, а реальним. Тобто вони залишаться чоловіком і дружиною", – зазначив Данилюк.

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...