Повне відео півфіналів "Євробачення 2016": Джамала увійшла в топ кращих виконавців

Російські коментари пісенного конкурсу в прямому ефірі цинічно назвали процес депортації кримських татар "пошуком кращого життя". Що ж, значить, вступить в дію закон бумеранга. Дочекаємось.

Джамала серед фіналістів "Євробачення-2016". Фото: rian.com.uaУ фіналі Джамала виступить під 21-м номером серед 26 конкурсантів. У другому півфіналі Джамала стала п'ятою за результатами голосування суддів і симпатій глядачів, поступившись трохи своєї беспосередньої конкурентки в боротьбі за перемогу австралійці Демі Їм, передають Патріоти України повідомлення сайту Нескучные новости.

Інший головний фаворит конкурсу, представник Росії Сергій Лазарєв, здобув путівку у фінал двома днями раніше, а по завершенню обох півфіналів букмекери ще більше підвищили шанси на його підсумкову перемогу.

Російські коментатори, розповідаючи в прямому ефірі про сенс зміст пісні Джамали, цинічно промовчали про депортацію кримських татар у 1944 році, назвавши цей процес "пошуком кращого життя". Пропонуємо вам подивитися повні відео виступу конкурсантів у першому і другому півфіналі:



Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...