Повний треш: У мережі підняли на сміх "альманах" скрепної художниці про Донбас (фото)

Тетяна Пономаренко-Левераш випустила альбом своїх робіт.

В баченні Тетяни Пономаренко-Левераш Путін щось колотить. Фото: Фейсбук.

У мережі жорстко розкритикували "скрепні" роботи донецької художниці Тетяни Пономаренко-Левераш. Знімками з її альбому про Донбас поділився популярний Facebook-паблік "Рагу.лі", передають Патріоти України.

"Майбутнє починається в минулому. Або не розпочинається. Або минуле стає майбутнім. З такою командою підтримки як Пономаренко-Левераш і ця зомбокоманда, яку вона зображує у своєму альбомі".

"Шкода, що не видно супровідного тексту, бо ніщо так не доповнює образи Кобзона (Йосип Кобзон - російський співак і депутат Держдуми. - Ред.), як його вижили українофобні висловлювання про свою "Батьківщину", яка досить умовна, як виявилося""Стилістика "Ленін і ходоки" за всі ці роки нікуди не поділася. Єдине, що на цей раз ходоки не були в кадрі, зате для них заготовили 4 склянки. Ну або Путіна жорстко сушить" ...им народом у світі", - не сумніваюся, що там якась "богообрана", біла гарячка не любить півтонів і полуформ".

"Я розумію чому в "кадрі" стільки квітів, треба ж якось відтінити роздуте обличчя Зюганова (Генадій Зюганов - радянський і російський політик. - Ред.), щоб воно мало пристойніший вигляд. З іншого боку, якби не бухачка, то знайти виправдання словам типу "Донбас прикрив Росію від нацистського-бандерівської наволочі, захопивши владу в Києві" було б важче. Це ще одне чмо, яке "художниця" засунула в книгу про майбутнє Донбасу".

"Ну і сама художниця в найбільш органічному для себе костюмі".

Користувачі мережі жорстко висміяли альбом художниці і назвали його "лютим трешем".

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...