"Повсталий степ": Порошенко опублікував кліп-переможець народного конкурсу про ЗСУ (відео)

Чіпляє за серце вірш Максима Степового, пробирає до глибини душі голос Андрія Середи, динамічний відеоряд, відмінно підібраний музичний супровід. З моменту появи відео відразу стало фаворитом.

Скрін відео

На сайті "Петр и Мазепа" завершився конкурс "Допоможи ЗСУ піратським роликом". Ініціативу проекту і його учасників відзначив навіть президент, зазначають Патріоти України.

Ось що пише на "ПиМ" Антон Швець: "Не буду мучити вас довгим очікуванням. Відразу до справи і відразу до першого місця.

Перше місце, як багато і припускали, зайняв чудовий ролик Тараса зі Львова під назвою "Повсталий степ". Чіпляє за серце вірш Максима Степового, пробирає до глибини душі голос Андрія Середи, динамічний відеоряд, відмінно підібраний музичний супровід. З моменту появи відео відразу стало фаворитом.

"Приємно вражений ще однією ініціативою з підтримки наших Збройних Сил. Слідкував за перебігом конкурсу. Кожна робота - це витвір мистецтва, який прославляє наших героїв. Це важливий внесок в протидію інформаційній війні Росії проти України. Щиро вітаю переможця!", - написав Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

На другому місці - ролик учасника Вінні під назвою Army. Це відео було фаворитом до появи "Повсталого степу". Молитва українського націоналіста все так само актуальна, як і майже століття тому. Дивно поетичним вийшов конкурс.

Третє місце - ролик учасника Грека під назвою "Війна". Незважаючи на назву, це відео про людей. Воно дуже близьке тим, хто бачив "передок" не тільки в моніторі.

Оскільки призовий фонд вдалося донабрати, то у нас є і четверте місце. Дуже хотілося б відзначити спільну роботу AZMT Production та Military Division - 19 тисяч переглядів на YouTube, і це без єдиного репоста від топ-блогерів. Справжнє професійне відео.

Окремо хотілося б подякувати хлопцям з Military Division за сприяння.

У мене взагалі дуже багато подяк, що дивно. Величезне спасибі всім учасникам, тепер я буду бігати і діставати цими роликами всіх чиновників в нашій країні. Шалено шкодую, що не маю можливості нагородити всіх, тому що видно, що кожен учасник вклав душу в своє відео.

Спасибі всім, хто допомагав інформаційно і поповнював призовий фонд - без вас нічого не було б. Дякую Яні Холодній і "Військовому телебаченню" за контент. Спасибі команді InformNapalm - самі знаєте, за що. Спасибі чиновникам і волонтерам, які запропонували допомогу в поширенні матеріалів в майбутньому. Спасибі простому хлопцеві Сергію, підігнати нам комп'ютер (який ми вирішили внести в призовий фонд).

... З переможцями зв'яжемося найближчим часом. Будемо ламати голову над тим, як доставити до вас народну любов у вигляді грошових знаків і кремнієвих бойових коней.

Ще раз спасибі всім, хто допомагав словом, порадою, грошима чи ділом. Без вас нічого не було б. І без вас нічого ніколи не буде " - написав Антон Швець.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...